AIR HIDUP – BIO EVOLVE

EL NINO Sedang melanda Asia Tenggara Dan Malaysia sedang mengalami suhu kepanasan…awas stroke Haba, batuk, demam…jawapan bukan air sejuk Dan Panas…AIR BIO EVOLVE AIR HIDUP. Ambil fenomena ini…

AIR HIDUP UNTUK KESEMPURNAAN HIDUP.

Musim suhu tinggi atau musim panas telah mempengaruhi kehidupan manusia. Kecepatan hidrasi air dalam tubuh badan menimbulkan ketidakselesaan antaranya selera makan berkurangan, sakit kepala dan cepat mengantuk kerana oksigen kurang mengalir ke bahagian otak, keletihan berpanjangan, ini menunjukkan keseimbangan air dalam tubuh badan merosot dan hidrasi mempercepatkan jumlah air berkurangan. Tubuh manusia normal mengandungi 70% adalah air. Kekurangan air akan mewujudkan simptom2 ini dan berhati-hati dengan stroke haba. Menurut pakar di musim panas, tingkatkan minuman air putih, kerap mandi, gunakan kipas dan hawa dingin, sebagai tindakan menghadapi cuaca seperti ini.

Nak tahu jawapan persoalan ini?

BIO EVOLVE direkacipta untuk menapis dan merawat air dari air mati kepada air hidup untuk memenuhi keseimbangan tubuh badan manusia…yang terdiri 70% adalah air…dan air hidup Bio Evolve dapat memenuhi keperluan ini…jika kita mengunjungi negara maju air hidup @ air mineral @ air beralkali menjadi minuman utama dan air panas hanya untuk teh…kopi…air berwarna.Maka air hidup dari Bio Evolve perlu diamalkan dan disamping mendidik masyarakat. betapa pentingnya air hidup untuk kualiti kesihatan. Mesin Bio-Evolve umpama Buah Pinggang Anda Pertama dan air hidup ini BE akan disaring pula Buah Pinggang Anda Ke-2…BIO-EVOLVE.

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________

BIO EVOLVE : SISTEM MENAPIS DAN MERAWAT AIR KEPADA AIR HIDUP BERTEKNOLOGI FIR-NANO (UP-GRADE BIO-AURA)

BIO EVOLVE direkacipta untuk menapis dan merawat air dari air mati kepada air hidup untuk memenuhi keseimbangan tubuh badan manusia…yang terdiri 70% adalah air…dan air hidup Bio Evolve dapat memenuhi keperluan ini…jika kita mengunjungi negara maju air hidup @ air mineral @ air beralkali menjadi minuman utama dan air panas hanya untuk teh…kopi…air berwarna dengan berbagai nama di seluruh dunia bila diminum…akan memberatkan tugas buah pinggang untuk memproses berbanding air hidup…kesannya jangka panjang buah pinggang terganggu…air hidup tidak diminum semasa haus tetapi wajib diminum setiap masa…terutama bila anda kerap minum air bukan hidup…air hidup akan membantu FLUSH buang pinggang dan membantu melancarkan penghantaran nutrien lebih baik ke seluruh badan…air hidup BIO EVOLVE memiliki nutrien berbanding air warna atau air R.O…Maka air hidup dari Bio Evolve perlu diamalkan dan disamping mendidik masyarakat. betapa pentingnya air hidup untuk kualiti kesihatan. Mesin Bio-Evolve umpama Buah Pinggang Anda Pertama dan air hidup ini BE akan disaring pula Buah Pinggang Anda Ke-2…BIO-EVOLVE.