INSPIRASI MAGNET REZEKI: KEBERSAMAAN DAN BERBAGI

INSPIRASI MAGNET REZEKI.

Nak Beritahu Ni, Bisnes ada makna tersembunyi iaitu ” kebersamaan dan berbagi” dalam bisnes jaringan. Kebersamaan iaitu sama untuk diamalkan dan diduplikasikan dan berbagi, rezeki kita berbagi menurut bahagian dan hak masing-masing. Hebatnya begitu jiga ilmu dibahagi bahagikan walaupun berbeza teamwork atau rangkaian dianggap bersedekah ilmu. Allah S.W.T amat adil, pasti dapat rezeki di bahagian lain.

BAGAIMANA NAK MEMASARKAN AIR HIDUP BIO EVOLVE? Bila anda menguasai teknik ini pesaing akan tidak menjadi penting kerana tidak dapat BUKTIKAN apa-apa. Teknik BOTOL SEMPRUTAN atau Semburan dan Teknik BOTOL PH TESTER. Fikir dan bertindak.

Telah dibuktikan melalui perubatan moden, komponen tubuh badan terbentuk dari 70% AIR. Air ditubuh badan memerlukan proses pengantian iaitu mengamalkan meminum air dan proses perkumuhan. Air terbaik terhadap proses (Detoksid, Neutral, Immuniti) ialah AIR HIDUP. KelebDNI diihan air dan kekurangan mempengaruhi kualiti kesihatan. Air berwarna manis ibu kepada kejatuhan kualiti kesihatan dan membawa kepada penyakit terlain iaitu diabetes.

Untuk misi dan visi berkongsi kesihatan bersama, SHOM telah membawa masuk Bio Evolve (upgrade Bio Aura). UNTUK ITU BIO EVOLVE Direkacipta Untuk Menapis Dan Merawat Dan Memulihkan Air Mati Kepada AIR HIDUP. AIR HIDUP Bukan semata-mata air mimuman atau mineral biasa-biasa Tetapi BE memiliki 6 ciri Air Hidup Untuk Kehidupan. Menerima Air Mati akan menyebabkan krseimbangan dan kesihatan dalam tubuh terjejas (lihat info)Ternyata kegagalan mengkosumikan Air Hidup akan menjejaskan kualiti kesihatan. JOM KEMPEN MINUM AIR HIDUP DI SELURUH Negara dan terkini memasuki Brunei dan Indonesia.

BREAK YOUR LIMIT : Meluaskan Empayar Kerana Berjiwa PENAKLUK.

https://safiahyosop.sahajidahhai-o.com.my

InspirationByRahasiaMagnetRezeki.
MotivationByGDP1WORLD.
EmpoweredByProjekI-KissPower2u.
SupernetworkerByTheNewPowerofDream8581

https://safiahyosop.sahajidahhai-o.com.my

InspirationByRahasiaMagnetRezeki.
MotivationByGDP1WORLD.
EmpoweredByProjekI-KissPower2u.
SupernetworkerByTheNewPowerofDream8581

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *